Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför

innanför det ytliga, det som ständigt väcker anstöt
lever verkligheten

någonting i övergången
programmerar fel och vänder
upp och ner på hela världen
så att utsidan blir ett hån
av det som vore en reflektion
av det innanför

innanför skalet, det bräckliga men omedelbart synliga
är verklighetens sfär

här är allting på rätsida
och det har en sådan överdriven tydlighet
att konturerna brinner på näthinnan
långt efter sista ljuset slocknat
och allting stillnat




Fri vers av minilis
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-29 18:39



Bookmark and Share


  mysing
Riktigt bra!
2013-11-09

  KYREUS of Sweden
sharp
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

minilis