Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEXTERRORISM

En sexterrorist skulle  lätt kunna förmå  sig till att
manipulera  och  hjärntvätta  barn  med  att Kalle
Anka  är en  pedofil  som  ofta  leker med  Knatte,
Fnatte och Tjatte, medan Kajsa Anka är ett street-
luder,farbror Joakim en hallick och uppfinnarjocke
en sån som tillverkar narkotika medan Musse Pigg
är en politiskt manipulativ infilltratör och konspiratör.

                                                -




Övriga genrer (Satir) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-30 00:42



Bookmark and Share


  queenia
Eller hur!!! Sådan manipulation av sanningar är vi dagligen utsatta för!
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP