Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En farstu av sammanflätade händer

Mellan dina armar
finns det rum
ett rum med varma väggar

jag bor där
mittemellan
pelare av liv

ett tak av hud
en farstu
av sammanflätade händer

ett brovalv av
din ryggrad
min byggnad

mitt bo
din kropp
jag somnar trygg




Fri vers av Rastervinkel
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-31 11:25



Bookmark and Share


  Kim VIP
Mycket värme i denna!
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Rastervinkel
Rastervinkel