Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
950919


det doftar bonvax

det är april
solen fyller hela rummet
med ljus
och förhoppningar

det doftar bonvax
den blänkande golvytan ökar
för varje skurtag

det är förväntan
det är en ny röd kappa till mig
och en till storasyster

men hon får en skolväska också
hon ska börja skolan till hösten
ska ta mamma ifrån mig
i tio långa år




Fri vers av ELISAB
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-03-11 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ELISAB
ELISAB