Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BAGATELLISERAR

 



alla bara bagatelliserar

 

jag chockerar

 

ingen reagerar

 

innesluten i sin rosa bubbla

 

bomull skyddar hjärnan

 

från att grubbla

 

drogade med sina utopier

 

flyr man från manier och fobier

 

alla bara bagatellisear

 

slätar över eller nonchalerar

 

standardsvar

 

klichéer, floskler, fraser

 

svävar över träskets

 

sump och gaser

 

avtrubbade som i

 

ett slags dimma

 

vill man inte påtagligt

 

förnimma

 

alla bara bagatelliserar

 

en flock främlingar

 

som fantiserar



 

 

LARZ GUSTAFSSON   1/11 2013

 http://www.youtube.com/watch?v=hhM1V61tzkA




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-01 15:06



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Många tycks vara så hopplöst engagerade enbart i sina egna vardagsproblem som egentligen är ganska små i det stora hela. De säger de inte orkar engagera sig i andras problem för de blir så trötta.
2013-11-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant som du diktar! Man kan ju bli vannsinnig på alla ursäkter och undanflykter folk svänger sig med. Grovt uttryckt, prata ur skägget, för helvete! Att folk ska våga stå för sina åsikter, om de nu vågar ha någon.
2013-11-01

  KattenKin VIP
Skön text.
"En flock främlingar som fantiserar",
det kan nog stämma...
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP