Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEINHOFS FÖRBJUDNA TÄNKESÄTT

 

 

ibland förstår jag RAF

 

fast jag är pacifist

 

och fast min pappa inte var

 

en högt uppsatt nazist

 

ibland förstår jag denna form

 

av ren desperation

 

som uppstår när man lever i

 

sin alienation

 

och dövörat är vardagsmat

 

när åsikter förs ut

 

ibland förstår jag RAF

 

och blir ett eldfängt krut



 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/11 2013

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-01 17:57



Bookmark and Share


  axveronika
Ja har tänkt detsamma.
Men så ..ändå inte?
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP