Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till minne


Bröder

Mina bröder utan andetag

tömda på liv

 

Min mors tomma händer

tysta tårar

 

Ni bäddas ner och sover

i anonyma gravar

 

Gryningen öppnar mörkret

för ljuset




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-02 13:27



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Berörs... särskilt av den sista raden!
2013-11-09

  ULJO
Berörs av dina fina ord
2013-11-05

  Anya VIP
Texten föder smärtsamma tankar. Livet kan vara så grymt. De anonyma gravarna ger extra stark förstärkning åt texten.
2013-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande...kommer ihåg egna minnen...
2013-11-03

  anits VIP
Starkt, fint och mycket berörande
skaldat
2013-11-02

  Palett
Mycket fin och berörande text !
2013-11-02

  queenia
känslor vanmakt saknad sorg
2013-11-02

  aol
starkt berörande skaldat
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP