Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANDAS FRID

nu andas allting frid igen

men hur länge till?

när återser jag hotbilden

med license to kill?

det andra kallar utmaning

ser jag som ett hot

då utfärdar jag stormvarning

och flyr liksom lot

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    2/11 2013

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=9nI-jW5fAVI




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-02 15:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Starkt och tänkvärt skrivet
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP