Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
c2h5 - oh!


sprit

det fina med alkohol
är att det känns som att du mår bra
när du egentligen mår skit

(fast du kan bli en aning besviken
när du vaknar nästa morgon
och återupptäcker verkligheten)




Fri vers av Onders
Läst 425 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-02 22:02



Bookmark and Share


    Svarte Petter
kort rast, vet vad som komma skall...

hur mycket jag än uppskattar både Federico och queenia så har de missuppfattat något här

det gäller att hållla sig packad tills man dör. utan uppehåll! Det är den enda medicinen.
2013-12-19

  Federico Romano
En kort rast från all skit, något många behöver..
2013-11-03

  queenia
... trotts att man vet vad som komma skall...


2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders