Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygna (fallna) drömmar

Hur lätt flyger inte drömmar
När de kommer till oss
Som en lustig ingivelse

Hur hårt faller inte drömmar
När de krossas mot marken
För att vardagen hinner ikapp oss

Jag vågar inte längre tro på mina drömmar
När de kommer flygande som en fjäder
För de kan lika gärna krossas
Som en regndroppe när de når marken







Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-03 09:56



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Tänk och lev dig in i dina drömmar och var i dem och en dag ska de gå i uppfyllelse/kram
2013-11-06

    ej medlem längre
Du förmedlar en väldigt bra tanke. Man behöver inte tro på drömmar, men det skadar aldrig att syna de i sömmarna. Kanske kan de förvandlas till sanningar.
2013-11-04

  Lars Hedlin
Mycket bra och tänkvärd
2013-11-04

  Angel of love
Vilken sann text.. Tänkvärd
2013-11-03

  Ida-Marianne
Jaa... vardagen har grusat många lustiga ingivelser och drömmar.
Detta har du lyckats beskriva mycket bra!!!


2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP