Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De bortglömda gosedjurens hylla

En trasig nalle ser på mig
Hans sömmar är spruckna
Blicken är tom utan ögon
Men jag kan ändå känna hans blick
Från den bortglömda hyllan
Den hylla alla trasiga gosedjur
Har blivit tilldelade i väntan
På att en dag bli slängda
För trots att de är trasiga
Har de en plats i någons hjärta
Någon som älskar deras sargade kroppar
Som bär minnen från barndomen




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-03 09:57



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Du får mig att tänka på min makes brorsson som omkom med sambo och ett av barnen i en bilolycka. Han sparade sin älskade nalle och till slut när han var vuxen så ramade hans föräldrar in den nallen. Tack/ kram
2013-11-06

    ej medlem längre
Åh, texten får mig att tänka på Toy Stories. Härlig text.
2013-11-04

  Angel of love
Jag har en hel garderob med gosedjur.. Minnen fyllda i varje av dem.... Svårt att göra sig av med dem...
Vemodigt
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP