Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RAMONA FEROMONA

ramona feromona

du som får min kropp att tråna

och som aldrig någonsin

har upphört att förvåna

din bild förföljer mig

om jag så flyr till arizona

du är så ung men mina hår

har redan börjat gråna

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/11 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-03 16:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, denna text har ingenting med ett av mina absoluta favoritband att göra.
2013-11-03

  KattenKin VIP
Ja jag minns Ramones, även om det inte var nåt jag diggade direkt, men en del polare. Kul hyllning!
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP