Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en okysst punkt på din hud

Som en okysst punkt på din hud
Som en Fransk film med djup filosofi
Vi är av samma slag
Vi är unika ändå...
Tror du radion spelar upp
vårt livs Soundtrack?
Så nära himlen
Vi har nått långt
Du och Jag
i perfekt harmoni
Symbios




Fri vers av Liten tårdroppe
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-04 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten tårdroppe
Liten tårdroppe