Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett årstidsbyte


Orden i vägskälet

Jag finner inte orden
Som sedan länge borde stå skrivna
Där i vägskälet
Har de suddats ut samtidigt
Som en del av sommaren försvunnit
Eller är det höstens klara färger
Som ännu är för svaga
För att hålla kvar dem

När jag vaknade i morse hade
Löven på träden börjat gulna
Och orden i vägskälet
Fanns inte kvar till beskådning

Hösten kommer sakta smygande
Och sommaren klamrar sig fast
Orden jag saknar i vägskälet är

ETT LIV UTAN VÄNSKAP
ÄR INTE VÄRT ATT LEVA




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-04 18:11



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Du glömde av att titta bakom vägkröken där bortom ditt vägskäl ... för där står många och vinkar på dig och vill vara din vän ;.)
Bra ordat/ kram
2013-11-06

    ej medlem längre
De orden borde stå i varje vägskäl, som en påminnelse att oavsett vilken väg man tar kan man alltid välja att gå tillsammans, eller skiljas som vänner......
2013-11-04

  queenia
oavsett hur länge dinar ord fick mogna innan dem sattes här, så är dem oerhört potenta och vackra om vänskap, kärlek och saknad efter tid som flytt och vänskap som varit.

tack!
2013-11-04

  SatansSon VIP
det är snart vinter. måste vara en dikt du skrivit i september. bra dikt.
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP