Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att glömma bort vad kampen gällde!


Namnlöst blaj


Det slog mig idag, är vi i avsaknad av hat?
Med penseln i munnen skriver vi plakat
Vem agiterar vi emot?
Du hade ju sex med en moderat
Och ändå
Kallas du kamrat!

Så jag beger mig ut på jakt
För att söka upp mitt förakt
Är så rädd
att jag inte kommer finna
Det som en gång
fick min avsky att brinna.




Fri vers av Kierkegaard
Läst 543 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-11 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kierkegaard
Kierkegaard