Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland gör det bara ont


Fanns en Garanti

Jag skar ut mitt hjärta
Kastade det i sanden
Det satt ju ändå bara som ett hån
Och slog i mitt bröst
Slog för något jag inte tror på

Jag skulle utan tvekan
Skära ut det igen
Om det fanns en garanti
För att slippa leva vidare
Då skulle jag med glädje
Kasta mitt hjärta i sanden
Så hårt att mitt bröst
Sprängdes av smärta

Jag skulle stampa krossa
Tills inget fanns kvar
Av mitt obotliga hjärta
För jag lovar och svär
Ingenting gör ondare
Än att ha ett hjärta
Som slår för något
Jag inte tror på

Så låt mig få skära ut det
Så jag slipper slag
Från mitt falska hjärta




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-04 22:59



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Alltså Maria vad du kan säga mycket med dina ord om livet och allt. Tack för att du delar med dig av din ångest och allt/kram
2013-11-06

  Magica VIP
Denna kändes sannerligen! Dock jag har inte fått uppfattningen om att ditt hjärta skulle vara falskt. Kram.
2013-11-05

  queenia
smärta utöver som känns ända hit.

tack.
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP