Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
omarbetad


Ensamstark? (omarbetad)

det är klart jag vill
men jag låter bli
att bli som dig
vore idioti
för utan dig
är jag ensamstark
och med dig
var jag ditt knark

din dagliga dos
mot din abstinens
jag såg dig falla
utanför min gräns
och varför jag lät dig
stod stilla kvar ändå
jag vet nog inte
vad jag tänkte just då

jag ville väl tillbaka
till vår allra första kyss
när du var som alla andra
som att jag träffat dig nyss
i dina ögon fanns ljuset
jag var din mening att leva
jag var lyckoruset
det som fick dig att treva






Bunden vers (Rim) av Ryann
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-05 02:10



Bookmark and Share


  Mian
Fint =)
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ryann
Ryann