Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självflykt

Vem är jag att säga,
Att jag vet vad kärlek är
Att det inte är rädsla
För ensamhet
När allt jag älskat
Krossats i mina händer

Vem är jag att höras
Att skilja på rätt och fel
När allt jag någonsin lovat
Brast i samma sekund
Det föll ut ur min mun

Vem är jag att minnas
Att få vara någon alls
När jag tvivlat på min existens
förlorat min balans
När spåren bleknat
vad flydde jag från då?

Vem är jag att älskas
Med smutsigt hjärta
En själ grå av damm
Ett huvud fyllt av tankar
Flyger runt som dammkorn
Där stannar inget alls

Vem är jag att känna
Låt mig behålla mitt skal
Mitt enda själ att leva
Att skydda dig från skada
att vara sval

Jag dör om du försvinner
När ingen ser att jag brinner
När verkligheten vinner
finns bara bitar
Fragment av den jag var
Innan svärtan tog över
Och smärtan tog vid
Men ta din tid








Fri vers av Ryann
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-26 15:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig rytm i denna susande saga av kärlek, drama, sökande,
mycket bra.
2017-04-03

  Larz Gustafsson VIP
Det finns sådant som alltid är rätt och sådant som alltid är fel.
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ryann
Ryann