Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLTID UNGA

vi ska alltid vara unga

vaska guld och köpa glass

och få tillvaron att gunga

fast vi reser tredje klass

vi förfogar över medel

av ett mycket sällsamt slag

mera undantag än regel

både förr och morgondag

 

 

 

vi ska alltid vara unga

kreativt och kulturellt

vi ska aldrig sluta sjunga

blomma individuellt

aldrig ska vi hejda stegen

kuvas av en opinion

vi ska alltid vara unga

i vår alienation

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    4/11 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-05 04:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra och hoppfullt skaldat
2013-11-06

  Stefan Höglund
En dikt som ger hopp.
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP