Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek ,det är ....

det är inte
bara idag
att själen vaknar
och vet inte
vad ska göra idag

vacker dag
sa rösten
min hyresgäst som bor i mig
vad skulle du göra idag
vacker dag
väntar att vi skulle ta
en lång promenad
Strömmen väntar
den stila vatten
kramar

det är inte bara idag
att livet väljer
utan att tänka på
fel person

kärlek?
det är bara ett ord.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mirveta
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-05 10:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En känsloladdad text bra skrivet!
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Mirveta
Mirveta