Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För ord är bara ord

Jag kan skriva nu
Skriva tills fingrarna blöder
Utan att få något sagt

För ord är bara ord
Och de kan bara förmedla
En bråkdel av vad jag
Vill få fram

De kan spegla mina känslor
Men det är inte samma sak
För smärtan sitter inte på papperet
Utan i djupet av mig själv

Så jag kan skriva
Enda tills fingrarna blöder
Utan att bli av med min smärta




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-05 17:46



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Tack för att du kan skriva och berätta. Hur skulle det vara om du började blogga också? Jättekul och du får nya och spännande vänner.
Tack för fin berättande text/kram
2013-11-06

  Magica VIP
....men du skriver bra! :) kramis.
2013-11-06

  agneta pichler
jag vet min vän..

så känns det ibland

men kom ihåg.. solen tittar fram då och då..
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP