Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neutrum

Att




Fri vers (Fri form) av Knickedick
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-06 08:38



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Från den punten drivs läsaren till verbet

"Att" aktiverar det neutrala läget

Vad kommer härnäst?
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick