Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Installation i skogen

Jag är på vernissage i skogen

inget mingel här

men jag har matsäck med mig

 

Sätter mig på en sten

och begrundar en installation

en del av en cykel

upphängd på en trädstam

 

Väntar på konstnären

som inte tycks dyka upp

vill kanske vara anonym

 

Stillheten bryts

en ekorre tittar fram

ilar uppför trädstammen

helt utan respekt för

det konstnärliga uttrycket

 

Den oavsiktliga rörelsen

i det statiska

fördjupar min upplevelse

och jag tror faktiskt

att ekorren är den sanna

konstnären




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-11-06 09:35



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En härlig berättelse från naturen som ju faktiskt är den fulländade konstnären!
2013-11-12

    Bellissima
Konsten finns överallt. Härlig text!
2013-11-12

  b.c.
att vara på vernissage i skogen.. härligt det låter
2013-11-12

  Siggesdotter
Tack för denna annorlunda dikt med mycket humor i, tycker jag :-) Ekorre var den bästa konstnären och ensam den helt ovetande "levande installationen!"
2013-11-09

  aol
en sann text vännen,
2013-11-09

    ej medlem längre
otrolig härligt
2013-11-08

  Armo
En sån underbar liten berättelse! Får mig att le stort. Tack!
2013-11-08

  träsnidaren
Mycket härlig text.
2013-11-08

  ULJO
Vilken fin text
2013-11-08

  Chawa VIP
Ja varför inte! Visst kan det vara ekorren! Gillar din härliga dikt! Ett konstverk kan bli till olika saker i betraktarens öga!
2013-11-07

  ResenärGenomLivet VIP
En skön text...:-))
2013-11-07

  anits VIP
En underbar text med humor
2013-11-06

    Dan Myrbeck
Härligt kreativ skrivaridé
ger finfint kåseri.
2013-11-06

  Anya VIP
Jaa tänk vad ekorrar kan. ;) En text med både allvar och humor. Bilden till ger en extra förstärkning. Tack för att du bjuder på konstverk i både ord och bild.
2013-11-06

    ej medlem längre
så fin så!
2013-11-06

  Lars Hedlin
Fint kan känna just den atmosfären! ,)
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP