Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara sången

Jag vill vara sången
som föds ur dina läppar
En odödlig melodi
Rymden du lär känna
Ljuden som blir
ditt livs Soundtrack




Fri vers av Liten tårdroppe
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-06 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten tårdroppe
Liten tårdroppe