Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRAM I MÖRKRET

Hade vilja


varma längtan
följde
efter kalla ensamhet.



I vilken tåg,ska söka efter
Sol som ska värma mig


Kram i mörkret.


Igen kärlek
Igen starka viljan i livet hade jag.




Fel person,
öppnade den rosa
fönstret i mitt liten hjärta.


Igen längtade själen efter kärlek.
Men de onda njuter i ensamhet.



Nu stänger hjärta
sin vänlighet.
Nu tackar jag,till er
ni som älskade mig en gång.


Jag hade stark vilja
och så längtade
att han släpper in mig


i hans tomhet.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mirveta
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-06 12:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt skrivet
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Mirveta
Mirveta