Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På falska grunder

Du
Såg du att här är någon
Som snart faller
Henne kan jag med enkelhet
Slå undan fötterna på

Du
Såg du att här är någon
Med ett krossat självförtroende
Henne kan jag sänka
Tills hon går i döden

Du
Såg du att här är någon
Som redan har glansiga ögon
Henne kan jag få att börja gråta
Bara genom att yttra en mening

Du
Såg du i allt detta
Någon tilltalande sanning
Eftersom du valde att beskylla mig
För något jag inte gjort




Bunden vers av Maria Sundelin VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-06 23:19



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Går rakt in i hjärtat!
Hoppas att denna Du inte finns här inne?!?! /kram
2013-11-07

  Anders Granström
Svekets tyngd, besvikelsen... Bra ordat!
2013-11-06

  queenia
<3
otrolig fin
takt och ton,
du skapat,
i det hemska
att bli anklagad.

<3
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP