Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pillret

Burken klirrar
ögonen stirrar
tystnaden viskar
ångesten piskar
döden virkar
trådarna lirkas
ödet tickar
tiden slickar
sårets ficka
svaljet sipprar
pillret skingras
väntan lyckas
kroppen ruttnar




Fri vers (Fri form) av Victor Gundersen
Läst 222 gånger
Publicerad 2013-11-07 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Victor Gundersen