Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfection

A perfect crime.
The paper the victim,
the weapon a pen.

A perfect time.
The thoughts in my head,
a prayer, I say, amen.

A perfect day.
The mood is right,
it is time to begin.

A perfect way.
So I write, Father please,
forgive me for my sin.

A perfect start.
The liquid poison,
slowly kills the page.

A perfect heart.
Slowly breaking,
from all the rage.

A perfect death.
Please go in peace,
Your soul to keep.

A perfect breath.
For it's the last,
please don't weep.




Fri vers (Fri form) av Victor Gundersen
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-05 00:45



Bookmark and Share


    Victor Gundersen
jag får tacka och bocka Queenia, kolla även insomia då den va populärast ett tag

2013-12-05

  queenia
Perfect is the Word.

Tack för en väldigt fyndig dikt.
2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Victor Gundersen