Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är vacker

som blomman under våren
som stjärnan på himlen
som solen under dagen
som månen under natten

Blommar du till skönhet
tindrar du av ljuvlighet
reflekteras du av en möjlighet
skiner du upp i lycka och sprider din glädje




Fri vers (Fri form) av Victor Gundersen
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-07 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Victor Gundersen