Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böneplats...

Idag svår att nå
vattenytan blöter min tå.
Men som få
vill jag platsen nå.

Envist hittar jag dit
och känner mig vit.

Ljuset ditt strömmar
jag förmedlar drömmar.

Och så är det över
fylld av allt jag behöver.

Tack...du universums skapare.




Fri vers (Fri form) av fröken Mia
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-07 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken Mia