Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När regnet faller...

Det är så mycket vackrare
När regnet faller
I strida strömmar

Än när solens strålar
Glittrar i sjön
En varm sommardag

Åtminstone när man ser det
Genom tårdränkta ögon




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-07 19:21



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
Den här var vacker!
2013-11-17

  Ljusletaren
Underbart och sant ordat/kram
2013-11-12

    ej medlem längre
Man är liksom inte i fas då att se det vackra i det ljusa glittrandet från solen. Det är vackert nog att kunna se genom tårarnas suddiga glitter.
Förstår dig precis.
2013-11-10

  agneta pichler
varför så sorgsen?

i ögon vrån mellan fransarna
kan du skönja färg spektra
som lyser med hjälp
av tårarna dina

om - skulle jag hålla din
hand - tills tårarna torkat

all styrka till dig

2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP