Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har aldrig bett om att bli behandlad som en pestbärare


Men håll även detta i tanken

Tänk om jag kunde
Om än bara för en sekund
Få slippa mig själv
Och alla krossade löften
Som står mig upp i halsen

Visst jag har inte bett
Att ni ska vara snälla
Men håll även detta i tanken
Jag har heller aldrig bett
Om att få bli sårad sviken

Så snälla lyssna en stund
Jag har lärt mig
Att få hatfyllda blickar
Och kommentarer bakom ryggen
När ingen tror att jag ser eller hör
Det är något jag står ut med

MEN DET GÖR FORTFARANDE LIKA ONT




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-07 19:24



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Glöm dem en stund och minns våra varma ord och kramar till dig istället/kram
2013-11-12

  agneta pichler
var kommer
elaka orden ifrån

hoppas för gudarna
Inte härifrån..

- de här stället
ska vara en oas
för alla oss tänkare
djupingar

Oavsett vilken tro
eller livs riktning vi har

Ok - jag e inte perfekt

jag accepterar inte
hat fyllda människor

som typ

Rasister homo fober
extremister och fanatiker
speciellt då religiösa

resten får skriva läsa njuta

Utan skitsnack

- sträck på dig

var stolt

Skit i skitsnackare


2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP