Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt jorden





i natt klättrade drömmar
snövit vaknade själv.

ute i skogen dvärgen
kunde inte hitta rätta väg.

idag skrattade blå himlen
kuddarna flyg och följde efter vargen

som att har jorden vridit sig ner
på tv går film
day after tomorrow
eller År 2012


godnatt jorden

mig väntar min kudde
jag orkar inte titta på de


hundra procent jag är säkert
de överlever på tv.




Fri vers (Fri form) av Mirveta
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-07 23:34



Bookmark and Share


  aol
såg filmen, bra tänkvärt skriftat,
2014-01-19

  Lars Hedlin
Har sett filmen den är ganska bra...
Kram
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Mirveta
Mirveta