Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En uppriktig fråga!

Kan jag få vara sången du lär dig?




Fri vers av Liten tårdroppe
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-08 16:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Få ord, men så många tankespår de sänder ut mig på. Tack för det på en fredag. :-)
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Liten tårdroppe
Liten tårdroppe