Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg inte så högt

Lilla ängel
Vem gav dig dina vackra vingar

Lilla ängel
Vem lärde dig att flyga

Lilla ängel
Är du lycklig nu

Lilla ängel
Varför gråter du då

Lilla ängel
Flyg inte så högt

Lilla ängel
Varför är du så rädd

Lilla ängel
Vem gav dig din identitet




Bunden vers av Maria Sundelin VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-08 21:12



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Fin text!
Glöm inte av att denna ängel finns för dig och kanske ännu flera/kram
2013-11-12

  Angel of love
Öm och vacker.
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP