Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*****

Och du är omgiven av en mur
du vill möta mig
men du vågade inte.

Jag hör dina murar, viskning,
att begära en kärlek du vill ha mig,
men du är sårade av pilar dem falska kyssar,


fruktad av kvinnor.




Fri vers (Fri form) av Mirveta
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-08 21:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark så stark ,) APPLÅD!
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Mirveta
Mirveta