Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starkare än verkligheten?

Över samtidens slentrian sköljer mörkret som en dimma.
Sorlet av mänskligheten äter upp ensamhetens klagan.
Avsaknaden ger ångest inför möjligheterna.
Är längtan starkare än verkligheten?




Bunden vers av Maarthen
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-08 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maarthen