Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verbal dynga

Ord som blöder
i min smärtande själ
min svarta själ

Evighetens ångest
i mitt trasiga sinne
mitt mörka sinne

Kärlekens vördnad för livet
en längtan
en gröt
med havregryn i hjärtat
mitt sårade hjärta

Ett dunkelt månsken
i den kalla natten
den dimmiga natten

En kvävande tystnad
mot brinnande gröt
havregrynsgröt




Fri vers av Syntax Henrik
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-03-12 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syntax Henrik
Syntax Henrik