Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Trevande

 

Färdväg i natten

månens suddiga kontur

ett hav av små ljus




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-09 14:05



Bookmark and Share


  smultroneken
Jag ser bilden
Vill måla den så jag kan få känna denna underbara känsla
Magi som jag får när orden förvandlas till bild
Helt magiskt
2013-11-22

  Lars Hedlin
En bra text!
2013-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
Ljus i mörkret...det behövs...
2013-11-11

  Monika A Mirsch VIP
Ögats Senryu!
2013-11-10

  anits VIP
Så fint skaldat om ljuset
som lyser upp mörkret.
2013-11-10

  ULJO
Vackert när ljus lyser upp vår väg
2013-11-09

  Linda CH VIP
Tänker mig en sen promenad genom kyrkogården på Alla helgonens dag. Stämningsfullt!
2013-11-09

  Bibbi VIP
"Natten ska vika där ångest nu råder." Jesaja9:1
2013-11-09

  Anya VIP
Är det stjärnhimlens gestalt eller mötande billjus som harmoniserar med månen? Jag tänker till.
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP