Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN ROVFÅGEL ÖVER RAINBOW

 



ett halvhjärtat försök

 

som sen gick upp i rök

 

en form av apati

 

kan inte slå mig fri

 

november utestängd

 

min inre bild förvrängd

 

till nåden står mitt hopp

 

farväl då, zluggo pop...



 

 

LARZ GUSTAFSSON  9/11 2013

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-09 17:38



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Nåden är det enda hoppet: för zluggo pop, för alla och en var. Och som alltid hos dig Larz, rytmiskt rimsmide.
2013-11-10

  Ordregnspoeten
Tänkte jag skulle se vad du skrivit och hoppas örnen flyger stolt över vad det nu var som hände där nere.
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP