Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarnas närvaro skvallrar

Tilltrasslad vardag grå och kall
Fyller min tillvaro med hopplöshet
Söndersmulade drömmar ligger krossade
Till drivor vid mina fötter
Känslor i stark gungning
Framkallar bistra tårar
Har redan förlorat tron
På att livet leker
Klamrar mig fast vid illusioner
Som bara förvärrar
I cyklonens öga står jag
Medan allt snurrar fortare fortare
Bort från mig och mitt
Självförtroendet i botten
Tårarnas närvaro skvallrar
Om den dystra sanningen




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-09 19:44



Bookmark and Share


  Ljusletaren
I cyklonens öga står jag ... bra ordat!
Varm kram/ kram
2013-11-12

  Magica VIP
Berör. kram
2013-11-11

  agneta pichler
en sanning för många..
2013-11-10

  Angel of love
Stark berörande text.

2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP