Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANNA ODELL

det här är en hyllning

till anna odell

jag betraktar henne som

en äkta rebell

hon har demaskerat

missförhållanden

som har förorsakats

av kontrollanden

 

 

jag hyllar dig, anna

för det du har gjort

du har spelat ärligt

i ett spel med märkta kort

de som hånat dig är

de som bör ha vård

du stod rakryggad

fast mobbens dom var hård

 

 

 

du är både vacker

och intelligent

du är stolt och tapper

med det ljus som du tänt

jag vill gärna se din film

och veta mer

jag är glad för det du

bidrar med och ger

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    9/11 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-10 08:14



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Äsch, mobilen särskriver av sig själv!
Överraskningsshow såklart.
2013-11-10

  KattenKin VIP
Jag håller med dig, hennes avmaskerande överrasknings show behövdes. Visa på missförhållanden är inte lätt, så det gjorde hon bra. Fin hyllning Larz!
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP