Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SCHWEDEN BELSEN

i rester av en välfärdsstat

det piskas fram ett judehat

hama-SS-media och lobbyism

en våg av antisemitism

det smutsbruna som tar till strid

och rider på vår vargatid

man hetsar mot förbundsfolket

på svinens vis, på hitlers sätt

vår motståndskamp blir skoningslös

vår inre brand är furiös

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   13/11 2013

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=O7ByJb7QQ9U




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-10 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP