Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hatar att vara rädd våga försöka ..


KÄRLEK GÖR ONT :`(

ett hjärta så otryggt det slår i mörkret..
ett hjärta så rädd för att bli ratad gråter..
tårar utav blod..
rädsla att inte bli accepterad och omtyckt..
rädsla att inte duga..
längtan att få tillhöra någon som vill vårda det väl..
längtan att få känna glädje trygghet..
otrygghet i att vara annorlunda..
otrygghet i att aldrig få en chans att duga..
slita i det många kan men ingen vill behålla det och vara snäll och få det att leva igen ..
slita i det för att mena väl men som ändå slutar med att såras ..
svårt att känna tillit för något någon..
svårt våga tro hoppas..
udda för att det är konstigt..
udda för att det misstolkar..
när tänker någon ta detta lilla hjärta i sin hand och värma det tryggt ge det en chans ..
varför ska just detta lilla brustna sårade blödande rädda hjärta tillhöra just mig :( ..




Fri vers av IceFrozenTears84
Läst 102 gånger
Publicerad 2013-11-10 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IceFrozenTears84