Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Frost

 

Meningslösheten

den andliga tomheten

kärleken kallnar




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-10 18:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2013-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
På pricken som det är idag...
2013-11-11

  anits VIP
Så kan det kännas många gånger.
2013-11-11

  Bibbi VIP
En av texterna i kyrkan idag att "kärleken hos de flesta ska kallna"...
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP