Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Sjunger

 

Mörk materia

det okända omger oss

men fågeln sjunger




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-11-10 18:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra
2013-11-16

  aol
kändes så befriande din fina dikt fågeln sjunger ger hopp i mörkret
2013-11-12

  Anya VIP
Ett litet ljus i mörkret...fågeln. Tycker särskilt om inledningsraden, den ger en kall...och mörk...bild av verkligheten.
2013-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...den sjunger före gryningen...hoppfullt...
2013-11-11

    Dan Myrbeck
Bra med bra
vändning.
2013-11-11

  Linda CH VIP
Allt rår man inte över.....Insiktsfullt i vackra ord!
2013-11-11

  anits VIP
Starkt och berörande skrivet
2013-11-10

  ULJO
Skönt att finna ljuset när mörkret faller
2013-11-10

  Maj-Lis VIP
Ja just så
2013-11-10

  Bibbi VIP
"Sen på fåglarna" lärde oss Jesus...
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP