Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Atleten

Jag är en atlet
som satt och sket Han inget vet det är ju det
Anabola
Kommer cola
Halleloja




Fri vers av Olle på backen
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-10 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle på backen
Olle på backen

Senast publicerade
Atleten
Flickan på kullen
* Se alla