Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastad åt lejon

De väntar spänt.

Med hungriga ögon.

Redo att kasta sig över dig.

Slita av dina armar.

Dina ben.

Din kropp ska ätas.

Ditt hjärta.

Dina lungor.

Det som lämnas förmultnar.

Som en blodig massa.

Tills du är borta för att aldrig återuppstå.




Fri vers av Emsiy
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-11 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emsiy
Emsiy