Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid en anledning

Hur många gånger har jag inte
Legat vaken om nätterna
Med rödgråtna ögon
Och fallande tårar
Som rinner längs randiga kinder
Väter ner min kudde
Med saltstänkande droppar
Utan att anledning finns
Trots att jag vet
Det finns ALLTID en anledning
Till att tårarna trillar




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-11 23:21



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Finns alltid en känsla som berör och lockar fram tårar när det känns så här/kram
2013-11-12

  Angel of love
Berörande, och visst är det så att där bakom tårarna finns en orsak.
Kram
2013-11-12

  Magica VIP
Jo livet kommer ikapp, din dikt berör, kram!
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP