Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkret

läs på!
de använder ord
andra ord nu
lär dig dem
stå emot dem
bind dig vid masten, jag vet
de är lockande
de finns överallt
snart är de i dig
stå emot dem!
läs!




Fri vers av ackusativ
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-11 23:42



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra.
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

ackusativ
ackusativ